Säätiö

Haaga Instituutti -säätiö

Haaga Instituutti -säätiö on yksityinen, elinkeinoelämän perustama säätiö. Sen tarkoituksena on kehittää ja luoda uutta majoitus-, ravitsemis- ja matkailualan osaamista. Säätiön toimintakokonaisuutta kutsutaan Haaga Yhtymäksi.

Säätiön tytäryhtiöitä ovat Hotel Haaga Oy ja Kiinteistö Oy Haaga-Perhon Asunnot. Lisäksi säätiö on osakkaana Perho Liiketalousopisto Oy:ssä, Haaga-Helia ammatikorkeakoulu Oy:ssä ja Kiinteistö Oy Perhon Proffassa.

Haaga Instituutti -säätiö ja Helmi Liiketalousopisto Oy ovat perustaneet uuden koulutusyhtiön, jonka nimi on Perho Liiketalousopisto Oy. Perustamisasiakirjat allekirjoitettiin 17.12.2015. Tarkoituksena on luoda vahva yksityinen, noin 1500 opiskelijan ravintola-, matkailu-, hyvinvointi- sekä liiketalouden toimialoja kehittävä ja näille toimialoille työvoimaa kouluttava ammatillinen oppilaitos. Koulutus toteutetaan nykyisissä toimipisteissä eli Töölön kampuksella Helsingin Perhonkadulla, jonne valmistui lisärakennus Perhon Proffa kesällä 2015 ja Malmin kampuksella Helsingin Malmilla Latokartanontiellä. Varsinainen koulutustoiminta alkoi uudessa koulutusyhtiössä tammikuussa 2017.

Hallituksen jäsenet
Organisaatio